Tjänster

Ett litet urval av tjänsterna vi erbjuder. Vi rekommenderar alltid att ni hör av er vid eventuella förfrågningar då vi utför i princip allt som har med bilvård & däck att göra. 

Tvätt

Vi har ett brett urval av handtvättar för alla fordon. Med miljömärkta produkter och ett fackmannamässigt utfört arbete gör vi allt för att tillgodose dina behov.

Invändig rengöring

Oftast är det skönt att bilens interiör är en ren och fräsch plats. Vi erbjuder en mängd olika tillval för att få din interiör rengjord. Vi har olika impregneringar för att förebygga men även sanering när skadan redan är skedd. 

Däckhotell

Vi förvarar era däck i moderna förvaringslösningar för att ni ska vara bekväma i att allt sköts säkert och rätt. Vi har olika förvaringserbjudanden och hjälper hjärna till när det är dags för att köpa nya däck. 

Lackkonserveringar

Som en stolt Ditec anläggning utför vi givetvis även lackkonserveringar som vi redan gjort i Ystad i över tio år. Med oerhört hållbara resultat rekommenderar vi att alla bilägare åtminstone överväger någon form av lackskydd. 

Polering

Tillsammans har vi flera tiotal års erfarenhet inom polering. När du lämnar in din bil kan du vara säker på att du får ett fint arbete utfört som du blir nöjd med. Vi använder oss enbart utav professionella produkter & maskiner. 

Företagstjänster

Behöver ni någon som hanterar er vagnpark? Har ni inte tid för att planlägga tvättar eller lämna in bilarna? Är ni en bilhandlare som vill ha sina bilar fina och skinande när ni säljer dem? Detta är några få behov vi kan tillfredställa. Vi skräddarsyr en lösning för just Ert företag.