DITEC®s filosofi är att redan när bilen är ny försöka skydda de mest utsatta delarna för att hålla bilen i nyskick så länge som möjligt.
Det svenska klimatet gör att din bil utsätts för extrema påfrestningar på bl.a. lacken.
Salt, fukt och grus är en kombination som fräter, bleker, repar och åldrar lacken i förtid. Därför är en
av våra lackskyddsbehandlingar en god investering.

Nedan finner ni lackskydden men självklart erbjuder vi även ytterligare tjänster såsom glasbehandling, fälgbehandling och även impregnering av skinn och textil.
Ditec® Ceramic Ultra
Ceramic Ultra är en av grundpelarna i vårt nya koncept ” för att du älskar din bil”.

Ditec Ceramic Ultra skiljer sig ifrån de flesta andra keramiska behandlingar eftersom den är en tvåkomponentsbehandling.

DITEC® Cermamic Ultra är en långtidsverkande keramisk lack- behandling som ger lacken ett ökat skydd mot smuts, UV strålar, oxidering, repor, trafikfilm, insekter och etc.
Ditec® Ceramic Light
Ceramic light är som det låter en lättare version av ultra, den består bara av en komponent men är en av de starkaste och mest effektiva lackbehandlingarna som finns på marknaden idag. 
Ditec® Lackkonservering Original
Ditec® Original var den första lackkonserveringen på marknaden och har satt standarden inom lackskydd
sedan 1977.

Till dags dato har vi tillsammans med andra center i Sverige behandlat närmare 5 miljoner bilar med Ditec Original med fantastiskt gott resultat och många nöjda återkommande kunder.

Lackens viktigaste funktion är att skydda den underliggande plåten från korrosion. Dessutom ger lacken bilen dess visuella lyskraft. Lacken utsätts dagligen för påverkan från solen, trafiken, nederbörd, mekaniskt slitage och annat som gör att ytan mattas och smutsen lättare får fäste. Detta ökar risken för rostangrepp och gör bilen svårtvättad. För att förhindra detta bör du regelbundet vaxa bilen eller lägga på ett lackskydd som skyddar lacken under lång tid.